Fotoutmaning

Hej!

Jag har alltid gillat att fota, men har kommit av mig ett tag. Nu i dagarna fick jag återigen energi genom en fotoutmaning på instagram (genom @catharinahh). Kände vilken glädje det är att fota och tänkte därför att jag skulle skapa en sida där jag kan dela med mig av mina foton. Just naturbilder tycker jag är extra kul att fota, men sedan blir det också mycket foton på mina barn, men dessa kommer jag inte att dela med mig av här dock.

Jag börjar med att dela med mig av mina fotoutmaningar hittills och kommer nog lägga upp alla här då mitt instagram konto är privat och därför tror jag inte bilderna syns även om jag taggar dem. Men gör det på instagram ändå för att jag tycker det är en rolig grej.

1 Juni var temat: #Lika. Min motivering till bilden är lika som bär 🙂

IMG_2369

2 Juni var temat: #naturligt. Min motivering var här ”min dotter sm har plockat en blomma, känns som en NATURlig del av sommaren ❤

IMG_2356

3 juni var temat #Frid. Min motivering : vatten är frid för mig, men då jag inte hann fota det idag fick det bli den här bilden. Vi hade det väldigt fridfullt på vår picknick igår.

IMG_2355

Dagens utmaning tar vi lite senare!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s